Το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες Social About

Το βλέπουμε στο μετρό, στις γειτονιές, σε πορείες, στα βουνά, σε ποδηλατοδρόμους, παντού.
Τώρα πια, το ποδήλατο βολτάρει και στο Netwix.

Η Ελένη Καρποντίνη φόρεσε το κράνος της και συνάντησε διάσημους Έλληνες που αγαπάνε τις δυο ρόδες. Η εκπομπή "Bike Stories" ανέδειξε όλες τις θετικές επιπτώσεις που έχει η χρήση του ποδηλάτου στην καθημερινότητα μας, φώτισε ιστορίες ανθρώπων που το έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους, παρακολούθησε και κατέγραψε όλες τις δράσεις και τις βόλτες που διοργάνωσαν ποδηλατικές ομάδες ανά την Ελλάδα.

Ετρεξε στους αγώνες που διοργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκε δίπλα στις πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες που αφορούσαν το ποδήλατο και παρουσίασε τα τελευταία μοντέλα και αξεσουάρ για κάθε ποδηλάτρη: city lovers, bmx guru, mountain bikers.

Το ποδήλατο δεν είναι εφήμερη μόδα, αλλά τρόπος ζωής που επιστρέφει δυναμικά. Εξ άλλου, δεν ξεχνιέται ποτέ…

Latest Netwix Videos
Δυο αλήθειες κι ένα ψέμα: Μπορείς να μαντέψεις τα πιο σκοτεινά μυστικά του Σπήλιου Φλώρου;Δυο αλήθειες κι ένα ψέμα: Μπορείς να μαντέψεις τα πιο σκοτεινά μυστικά του Σπήλιου Φλώρου;

Σε αυτό το επεισόδιο παίζουμε "Δυο αλήθειες κι ένα ψέμα", όπως πάντα με...

 
Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών! (Part 2)Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών! (Part 2)

Η σειρά παιδικών βιβλίων με τίτλο "Τα νεκροθαφτάκια", οι νέοι που κάνουν...

 
Cringe test: Ο Σπήλιος Φλώρος δοκιμάζει τα αστεία του σε ανυποψίαστους περαστικούς!Cringe test: Ο Σπήλιος Φλώρος δοκιμάζει τα αστεία του σε ανυποψίαστους περαστικούς!

Ένα αλλιώτικο ρεπορτάζ δρόμ... Φλώρου, στο οποίο βομβαρδίζουμε τυχερούς (μπορεί...

 
Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών!Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι και οι νέες που σκέφτονται να ανοίξουν...

 
CEO εταιρείας courier: Δωρεάν μαθήματα ζωής, από τον Τάσο Τσίτσιρο!CEO εταιρείας courier: Δωρεάν μαθήματα ζωής, από τον Τάσο Τσίτσιρο!

Αποστάγματα γνώσης, εμπειρίας και σοφίας, διδαχές και μαθήματα ζωής, από τον CEO...

 
Α.S.M.R. με τον Θεόφιλο: Τα λόγια είναι χαμηλόφωνα, μα τα νοήματα μεγάλα!Α.S.M.R. με τον Θεόφιλο: Τα λόγια είναι χαμηλόφωνα, μα τα νοήματα μεγάλα!

A.S.M.R. με τον Θεόφιλο, έναν μειλίχιο άνθρωπο που μας ταξιδεύει με τις ιστορίες...

 
Α.S.M.R. με τον Θεόφιλο: Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και απόλυτη ησυχία!Α.S.M.R. με τον Θεόφιλο: Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και απόλυτη ησυχία!

Τι είναι και τι θέλει από την ζωή μας το A.S.M.R.; Ψιθυριστές απαντήσεις σχετικά...

 
Πολυμενέα Life Coach: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες!Πολυμενέα Life Coach: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες!

Ένα Best Of ή αλλιώς, κάποια λεπτά συμπυκνωμένης γνώσης σοφίας, για όλους εσάς...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.