Εμπρός για νέες, πιο σύγχρονες νοσταλγίες!
 
Αρχική Videos About

Οι stand-up κωμικοί, Θοδωρής Αδαμάκος και Χρήστος Πέτρου, είναι παιδιά που μεγάλωσαν τα 00’s και σαν millennials, αισθάνονται πως το έχουμε παρακάνει με τη γλυκιά νοσταλγία για την δεκαετία του ’90 και πως πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε γλυκιά νοσταλγία για την δεκαετία του ’00!

Εγένετο «Φτάνει πια με τα 90’s» λοιπόν, μια εκπομπή που θα μας θυμίσει πως και γιατί τα 00’s ήταν μια σπουδαία εποχή, για την Ελλάδα και τον κόσμο!

Πρωταγωνιστές
 

Χρήστος Πέτρου

πετρου Ο Χρήστος Πέτρου ξεκίνησε την κωμωδία από τα open mics της Αθήνας το 2018 και γρήγορα μάζεψε πολύ υλικό και κατάφερε να ξεχωρίσει ως νέος κωμικός. Από τον Ιούλιο του 2021 παίζει σταθερά στο comedy club "Λοσάντζελε". Έχει πολύ δυνατή παρουσία στο Youtube, καθώς εδώ και πάνω από 1 χρόνο παρουσιάζει την κωμική εκπομπή "No Subject" στο κανάλι του, όπου έχει πάνω από 5 χιλιάδες συνδρομητές αλλά και στο Tik Tok με πάνω από 70 χιλιάδες followers.

 

Θοδωρής Αδαμάκος

αδαμακος Ο Θοδωρής Αδαμάκος ξεκίνησε την κωμωδία μέσω των open mics στην Αθήνα το 2018 και έκτοτε έχει παίξει σε παραστάσεις από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ως opening act δίπλα σε κωμικούς όπως ο Κώστας Μαλιάτσης, ο Στέλιος Ανατολίτης, ο Σπήλιος Φλώρος και άλλοι. Το στυλ κωμωδίας του είναι ορμητικό (αλλά δυστυχώς βρίζει πολύ, όπως λέει η μαμά του). Πλέον, αποκαλεί σταθερή του βάση το comedy club "Λοσάντζελε" στην Αθήνα. Έχει εμφανιστεί σε μπαρ, καφέ, φεστιβάλ, θέατρα, μουσικές σκηνές και σκηνές κάμπινγκ.

Latest Netwix Videos
Φτάνει πια με τα 90's: Τα πιο ακραία ψέματα που μας έλεγαν οι γονείς μας!Φτάνει πια με τα 90's: Τα πιο ακραία ψέματα που μας έλεγαν οι γονείς μας!

Ρε γονείς, τι φάση, όλοι στο ίδιο σχολείο πήγατε και λέτε τα ίδια ψέματα;...

 
Φτάνει πια με τα 90's: Η Οδύσσεια του σεξ!Φτάνει πια με τα 90's: Η Οδύσσεια του σεξ!

Φουλ έξτρα εκπαιδευτικό, ενημερωτικό και κάπως kinky επεισόδιο για το σεξ! Η...

 
Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Backstage!Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Backstage!

Το backstage το σωστό, το μεσημέρο-μουντιαλικό! Αντίο και εις το επανιδείν! ...

 
Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Κέφι, τραγούδι και χορός, σε ένα μαγικό εορταστικό επεισόδιο!Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Κέφι, τραγούδι και χορός, σε ένα μαγικό εορταστικό επεισόδιο!

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και αυτός ο ευτραφής ανώμαλος, που κατεβαίνει από τις...

 
Φτάνει πια με τα 90's: Ανοίγουμε το κεφάλαιο «ίντερνετ»!Φτάνει πια με τα 90's: Ανοίγουμε το κεφάλαιο «ίντερνετ»!

To early 00’s ίντερνετ το σωστό, το πρόστυχο! «Φτάνει πια με τα 90’s!» με τους...

 
Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Μια ψύχραιμη (μπορεί και όχι) αποτίμηση του Μουντιάλ!Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Μια ψύχραιμη (μπορεί και όχι) αποτίμηση του Μουντιάλ!

Το καυτό σχόλιο του Χατζηστεφάνογλου για τον τελικό του Μουντιάλ, ακόμα μια...

 
Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Το ποδοσφαιρικό styling το σωστό, το πρόστυχο (Part 2)Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Το ποδοσφαιρικό styling το σωστό, το πρόστυχο (Part 2)

«Η τορπίλη στο παντελόνι μου» και άλλες όμορφες ιστορίες από τότε που ο Στέφανος...

 
Φτάνει πια με τα 90's: Λουτρό αλήθειας στο ελληνικό σχολείο!Φτάνει πια με τα 90's: Λουτρό αλήθειας στο ελληνικό σχολείο!

Καθηγητές εντελώς σότα, επικίνδυνα βαριεστημένοι μαθητές και επικές καφρίλες!...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.