Ο Βασίλης Αργύρης γίνεται το παιδί-ταξί των celebrities!
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες Social About

Ο Βασίλης Αργύρης είναι ένας Θεσσαλονικιός που η αφέλειά του είναι τόσο μεγάλη, όσο και η θέλησή του να κάνει τους άλλους να περνάνε καλά. Έχοντας βοηθήσει κάμποσους γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές -και μη- να πάνε στις δουλειές τους, πλέον έγινε κοινό «μυστικό» στους κύκλους της showbiz ότι ο «ήρωας» μας είναι το παιδί-ταξί.

Με μόνο εφόδιο το αμάξι του και μια ωραία playlist θα υποβάλει τους συνεπιβάτες του σε διάφορα παιχνίδια και δοκιμασίες μέχρι να τους πάει στον προορισμό τους, οδηγώντας το «Jukebox Car». Διακρίσεις σε είδη μουσικής δεν κάνει! Μόνη του ανησυχία είναι ο συνεπιβάτης του να είναι χαλαρός και δεκτικός στις ιδέες του.

Γυρνώντας το κλειδί στη μίζα αρκετούς μήνες πριν, ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε -μέσω του καναλιού του στο YouTube, το Argiris Project- την φρέσκια αυτή ιδέα στην Ελλάδα. Και τώρα πια στο Netwix μένει να δούμε τι ακόμα θα χρειαστεί να κάνει, και σε πόσες πόλεις θα πρέπει να φτάσει για να γίνει ο αγαπημένος σοφέρ της Ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής!  

Πρωταγωνιστές
 

Βασίλης Αργύρης

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων (Γιάννενα), «σφυρηλατήθηκε» σε καιρικές συνθήκες Λονδίνου όπου το καθιερωμένο βρετανικό τσάι δίνει τη θέση του στο παραδοσιακό τσίπουρο (με δεδομένο το μεζέ χωρίς έξτρα χρέωση).

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για να σπουδάσει στην Πολυτεχνική σχολή του Α.Π.Θ. Τοπογράφος Μηχανικός, καθώς και για να πάρει το Δίπλωμα του στο κλασσικό πιάνο.

Fast Forward μια δεκαετία μετά ξεκινάει να εφαρμόζει την ιδέα του να φτιάξει κανάλι στο YouTube και να εφαρμόσει ιδέες που είχε και ήθελε να τις μοιραστεί με τον κόσμο. Και χωρίς να καταλάβει πως, που, πότε, γιατί, να βρεθεί να παρουσιάζει την εκπομπή του εδώ… στο Netwix.

Παίζει πιάνο, μπουζούκι και τουμπερλέκι (κυρίως) και στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να πετάει χαρταετό…

Latest Netwix Videos
Πέντε καταστάσεις από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των μπουζουκιών!Πέντε καταστάσεις από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των μπουζουκιών!

Αυτό δεν είναι επεισόδιο ΠΑΡΕ ΠΕΝΤΕ, το Μπεν Χουρ είναι! Ανοίξαμε το κεφάλαιο...

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Season 3: Το TRAILER!ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Season 3: Το TRAILER!

Λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή του Άρχοντα του Σκότους στο Netwix.gr, πάρε μία...

 
About NetwixAbout Netwix

Πάρε μία ιδέα από όλα τα τρελά που μπορείς να απολαύσεις στο www.netwix.gr!

 
Πέντε πιο ανυπόφορες κατηγορίες ραδιοφωνικών παραγωγώνΠέντε πιο ανυπόφορες κατηγορίες ραδιοφωνικών παραγωγών

Άνοιξες το ραδιόφωνο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους ακούσεις να μιλάνε....

 
Stop the Madness: No More Hypocritical Saturday Night Fever!Stop the Madness: No More Hypocritical Saturday Night Fever!

On this episode of the Web Series “Problem Solved”, we unravel a very important...

 
Πέντε πράγματα που σκοτώνει η ρουτίνα σε μία σχέσηΠέντε πράγματα που σκοτώνει η ρουτίνα σε μία σχέση

Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις. Και όσο περνάει ο καιρός, αλλάζουν,...

 
Οι χειρότεροι τύποι που θα πετύχεις να κάνουν πολεμικές τέχνες (ΜΠΑΚΣΤΕΪΤΖ)Οι χειρότεροι τύποι που θα πετύχεις να κάνουν πολεμικές τέχνες (ΜΠΑΚΣΤΕΪΤΖ)

Μας το ζήτησες και εμείς δεν μπορούσαμε να στο αρνηθούμε! Δες όλα όσα έγιναν...

 
Οι χειρότεροι τύποι που θα πετύχεις να κάνουν πολεμικές τέχνεςΟι χειρότεροι τύποι που θα πετύχεις να κάνουν πολεμικές τέχνες

Οι ΓΙΩΤΑ 4 επιστρέφουν με ένα επικό επεισόδιο γεμάτο ξύλο και πολύ γέλιο. Από...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.