Ο Βασίλης Αργύρης γίνεται το παιδί-ταξί των celebrities!
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες Social About

Ο Βασίλης Αργύρης είναι ένας Θεσσαλονικιός που η αφέλειά του είναι τόσο μεγάλη, όσο και η θέλησή του να κάνει τους άλλους να περνάνε καλά. Έχοντας βοηθήσει κάμποσους γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές -και μη- να πάνε στις δουλειές τους, πλέον έγινε κοινό «μυστικό» στους κύκλους της showbiz ότι ο «ήρωας» μας είναι το παιδί-ταξί.

Με μόνο εφόδιο το αμάξι του και μια ωραία playlist θα υποβάλει τους συνεπιβάτες του σε διάφορα παιχνίδια και δοκιμασίες μέχρι να τους πάει στον προορισμό τους, οδηγώντας το «Jukebox Car». Διακρίσεις σε είδη μουσικής δεν κάνει! Μόνη του ανησυχία είναι ο συνεπιβάτης του να είναι χαλαρός και δεκτικός στις ιδέες του.

Γυρνώντας το κλειδί στη μίζα αρκετούς μήνες πριν, ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε -μέσω του καναλιού του στο YouTube, το Argiris Project- την φρέσκια αυτή ιδέα στην Ελλάδα. Και τώρα πια στο Netwix μένει να δούμε τι ακόμα θα χρειαστεί να κάνει, και σε πόσες πόλεις θα πρέπει να φτάσει για να γίνει ο αγαπημένος σοφέρ της Ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής!  

Πρωταγωνιστές
 

Βασίλης Αργύρης

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων (Γιάννενα), «σφυρηλατήθηκε» σε καιρικές συνθήκες Λονδίνου όπου το καθιερωμένο βρετανικό τσάι δίνει τη θέση του στο παραδοσιακό τσίπουρο (με δεδομένο το μεζέ χωρίς έξτρα χρέωση).

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για να σπουδάσει στην Πολυτεχνική σχολή του Α.Π.Θ. Τοπογράφος Μηχανικός, καθώς και για να πάρει το Δίπλωμα του στο κλασσικό πιάνο.

Fast Forward μια δεκαετία μετά ξεκινάει να εφαρμόζει την ιδέα του να φτιάξει κανάλι στο YouTube και να εφαρμόσει ιδέες που είχε και ήθελε να τις μοιραστεί με τον κόσμο. Και χωρίς να καταλάβει πως, που, πότε, γιατί, να βρεθεί να παρουσιάζει την εκπομπή του εδώ… στο Netwix.

Παίζει πιάνο, μπουζούκι και τουμπερλέκι (κυρίως) και στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να πετάει χαρταετό…

Latest Netwix Videos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ. 10: Μέθανα – Αθήνα με αεροπλάνο!ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ. 10: Μέθανα – Αθήνα με αεροπλάνο!

Στον Παρασκευά Κουτσίκο αξίζει ένα δικό του αεροπλάνο για να πηγαινοέρχεται από...

 
Ρεπόρτερ Πασσάς: Τι είναι αυτό που μπορεί να σε εξοργίσει, όταν συγκατοικείς με τη σχέση σου;Ρεπόρτερ Πασσάς: Τι είναι αυτό που μπορεί να σε εξοργίσει, όταν συγκατοικείς με τη σχέση σου;

Κεφάλαιο «συγκατοίκηση» στο σημερινό επεισόδιο Ρεπόρτερ Πασσάς. Τι είναι αυτό...

 
Ρεπόρτερ Πασσάς: Πες μας 3 κοινά χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχεις με τη σχέση σου; (Part 3)Ρεπόρτερ Πασσάς: Πες μας 3 κοινά χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχεις με τη σχέση σου; (Part 3)

Δύσκολες οι σχέσεις, παιδιά! Στο τρίτο μέρος ο Ρεπόρτερ Πασσάς συνεχίζει να...

 
Ρεπόρτερ Πασσάς: Πες μας 3 κοινά χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχεις με τη σχέση σου; (Part 2)

Ρεπόρτερ Πασσάς: Πες μας 3 κοινά χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχεις με τη σχέση σου; (Part 2)

Δύσκολες οι σχέσεις, παιδιά! Στο δεύτερο μέρος ο Ρεπόρτερ Πασσάς συνεχίζει να...

 
Ρεπόρτερ Πασσάς: Πες μας 3 κοινά χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχεις με τη σχέση σου;Ρεπόρτερ Πασσάς: Πες μας 3 κοινά χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχεις με τη σχέση σου;

Δύσκολες οι σχέσεις, παιδιά! Και ο Ρεπόρτερ Πασσάς θέλει να μάθει τι ζητάει...

 
Κατηγορίες ΦΙΦΑ (ΜΠΑΚΣΤΕΪΤΖ)Κατηγορίες ΦΙΦΑ (ΜΠΑΚΣΤΕΪΤΖ)

Τους είδες να παίζουν ΦΙΦΑ (ας πούμε). Τώρα δες τους The Wixers, Φάνη...

 
Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχεις δει ποτέ σε πορνό;Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχεις δει ποτέ σε πορνό;

Στο “HUMAN By Vice” ανοίγουμε το κεφάλαιο «σεξ» θέτοντας αποκαλυπτικά ερωτήματα!...

 
Πώς λέμε το αρνί όταν μεγαλώσει;Πώς λέμε το αρνί όταν μεγαλώσει;

Η ελληνική κουλτούρα στο μικροσκόπιο του “HUMAN By Vice”. Προσπαθούμε να μάθουμε...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.