Ο Βασίλης Αργύρης γίνεται το παιδί-ταξί των celebrities!
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες Social About

Ο Βασίλης Αργύρης είναι ένας Θεσσαλονικιός που η αφέλειά του είναι τόσο μεγάλη, όσο και η θέλησή του να κάνει τους άλλους να περνάνε καλά. Έχοντας βοηθήσει κάμποσους γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές -και μη- να πάνε στις δουλειές τους, πλέον έγινε κοινό «μυστικό» στους κύκλους της showbiz ότι ο «ήρωας» μας είναι το παιδί-ταξί.

Με μόνο εφόδιο το αμάξι του και μια ωραία playlist θα υποβάλει τους συνεπιβάτες του σε διάφορα παιχνίδια και δοκιμασίες μέχρι να τους πάει στον προορισμό τους, οδηγώντας το «Jukebox Car». Διακρίσεις σε είδη μουσικής δεν κάνει! Μόνη του ανησυχία είναι ο συνεπιβάτης του να είναι χαλαρός και δεκτικός στις ιδέες του.

Γυρνώντας το κλειδί στη μίζα αρκετούς μήνες πριν, ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε -μέσω του καναλιού του στο YouTube, το Argiris Project- την φρέσκια αυτή ιδέα στην Ελλάδα. Και τώρα πια στο Netwix μένει να δούμε τι ακόμα θα χρειαστεί να κάνει, και σε πόσες πόλεις θα πρέπει να φτάσει για να γίνει ο αγαπημένος σοφέρ της Ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής!  

Πρωταγωνιστές
 

Βασίλης Αργύρης

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων (Γιάννενα), «σφυρηλατήθηκε» σε καιρικές συνθήκες Λονδίνου όπου το καθιερωμένο βρετανικό τσάι δίνει τη θέση του στο παραδοσιακό τσίπουρο (με δεδομένο το μεζέ χωρίς έξτρα χρέωση).

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για να σπουδάσει στην Πολυτεχνική σχολή του Α.Π.Θ. Τοπογράφος Μηχανικός, καθώς και για να πάρει το Δίπλωμα του στο κλασσικό πιάνο.

Fast Forward μια δεκαετία μετά ξεκινάει να εφαρμόζει την ιδέα του να φτιάξει κανάλι στο YouTube και να εφαρμόσει ιδέες που είχε και ήθελε να τις μοιραστεί με τον κόσμο. Και χωρίς να καταλάβει πως, που, πότε, γιατί, να βρεθεί να παρουσιάζει την εκπομπή του εδώ… στο Netwix.

Παίζει πιάνο, μπουζούκι και τουμπερλέκι (κυρίως) και στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να πετάει χαρταετό…

Latest Netwix Videos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ.15: Μήπως αδικήσαμε λίγο τους Έλληνες φοιτητές στο προηγούμενο επεισόδιο;ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ.15: Μήπως αδικήσαμε λίγο τους Έλληνες φοιτητές στο προηγούμενο επεισόδιο;

Σάλο (καμία σχέση) προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παρασκευά Κουτσίκου στο...

 
Πες το με μια πίτσα: Ο Φάνης και ο Ραπ κάνουν το πιο σωστό δώρο για Αγίου Βαλεντίνου! (Part 2)Πες το με μια πίτσα: Ο Φάνης και ο Ραπ κάνουν το πιο σωστό δώρο για Αγίου Βαλεντίνου! (Part 2)

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης αποφάσισαν πως βαρέθηκαν πια τα...

 
Ζώδια στο Πιάτο By Vice επ. 6: Παρθένος και ΙχθύςΖώδια στο Πιάτο By Vice επ. 6: Παρθένος και Ιχθύς

Η Παρθένος είναι αξιόπιστη, σταθερή και θα γίνει επικριτική μόνο αν νιώσει ότι...

 
Ζώδια στο Πιάτο By Vice επ. 6: Παρθένος και Ιχθύς (Trailer)Ζώδια στο Πιάτο By Vice επ. 6: Παρθένος και Ιχθύς (Trailer)

Ζώδια στο Πιάτο By Vice επ. 6: Παρθένος και Ιχθύς (Trailer)

 
Πες το με μια πίτσα: Ο Φάνης και ο Ραπ κάνουν το πιο σωστό δώρο για Αγίου Βαλεντίνου!Πες το με μια πίτσα: Ο Φάνης και ο Ραπ κάνουν το πιο σωστό δώρο για Αγίου Βαλεντίνου!

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης αποφάσισαν πως βαρέθηκαν πια τα...

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ. 14: Γιατί το πατρινό καρναβάλι είναι το πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς!ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ. 14: Γιατί το πατρινό καρναβάλι είναι το πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς!

Ο Άρχοντας του Σκότους ανοίγει και επίσημα το Τριώδιο, σχολιάζοντας το πατρινό...

 
Πώς είναι μία συνηθισμένη μέρα σε ένα ελληνικό, αθλητικό σάιτ!

Πώς είναι μία συνηθισμένη μέρα σε ένα ελληνικό, αθλητικό σάιτ!

Θέλεις να μάθεις όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει στα ελληνικά, αθλητικά...

 
Ζώδια στο Πιάτο By Vice επ. 5: Λέων και ΥδροχόοςΖώδια στο Πιάτο By Vice επ. 5: Λέων και Υδροχόος

Ο γενναιόδωρος και δημιουργικός Λέοντας αγαπά τη ζωή, την πολυτέλεια και την...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.