Η γυμναστική πιο αποτελεσματική από ποτέ!
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες About

Η Άννη Νικολή, Cert.Personal Trainer, παρουσιάζει τη νέα Fitness εκπομπή του Netwix, QuickFit! Σύντομα fitness βίντεο που ανταποκρίνονται στις καθημερινές μας ανάγκες και θα βάλουν γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά τη γυμναστική στη ζωή μας!

Πρωταγωνιστές
 

Άννη Νικολή

Άννη Νικόλη

Η Άννη Νικολή γεννήθηκε στην Κω, από Έλληνα μπαμπά και Σουηδέζα μαμά. Το 2014 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ). Από τότε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές και την εργασία της έκανε άλλα διπλώματα όπως: το CPT της National Academy of Sports Medicine (NASM), Let’s Bands Instructor στο Hellenic Network of Fitness Certifications (HNFC), Σχολή Ναυαγοσωστικής στη Lifeguard Hellas, Cross Training Instructor στη Base Training και το Power Cycling Instructor στο Studio One.

Όταν δεν βλέπει Netwix (για να ευλογήσουμε τα γένια μας) της αρέσουν τα extreme sport, η θάλασσα και το γυμναστήριο. Το πιο πιθανό είναι να τη συναντήσεις στο γυμναστήριο, αφού εκεί περνά τον ελεύθερό της χρόνο, εκτός αν βγάλει κύμα στη θάλασσα, οπότε πηγαίνει για surf. Αν ο καιρός είναι καλός, θα την πετύχεις στην παραλιακή με inlines.

Latest Netwix Videos
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.