Η γυμναστική πιο αποτελεσματική από ποτέ!
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες About

Η Άννη Νικολή, Cert.Personal Trainer, παρουσιάζει τη νέα Fitness εκπομπή του Netwix, QuickFit! Σύντομα fitness βίντεο που ανταποκρίνονται στις καθημερινές μας ανάγκες και θα βάλουν γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά τη γυμναστική στη ζωή μας!

Πρωταγωνιστές
 

Άννη Νικολή

Άννη Νικόλη

Η Άννη Νικολή γεννήθηκε στην Κω, από Έλληνα μπαμπά και Σουηδέζα μαμά. Το 2014 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ). Από τότε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές και την εργασία της έκανε άλλα διπλώματα όπως: το CPT της National Academy of Sports Medicine (NASM), Let’s Bands Instructor στο Hellenic Network of Fitness Certifications (HNFC), Σχολή Ναυαγοσωστικής στη Lifeguard Hellas, Cross Training Instructor στη Base Training και το Power Cycling Instructor στο Studio One.

Όταν δεν βλέπει Netwix (για να ευλογήσουμε τα γένια μας) της αρέσουν τα extreme sport, η θάλασσα και το γυμναστήριο. Το πιο πιθανό είναι να τη συναντήσεις στο γυμναστήριο, αφού εκεί περνά τον ελεύθερό της χρόνο, εκτός αν βγάλει κύμα στη θάλασσα, οπότε πηγαίνει για surf. Αν ο καιρός είναι καλός, θα την πετύχεις στην παραλιακή με inlines.

Latest Netwix Videos
Φτάνει πια με τα 90's: Τα πιο ακραία ψέματα που μας έλεγαν οι γονείς μας!Φτάνει πια με τα 90's: Τα πιο ακραία ψέματα που μας έλεγαν οι γονείς μας!

Ρε γονείς, τι φάση, όλοι στο ίδιο σχολείο πήγατε και λέτε τα ίδια ψέματα;...

 
Φτάνει πια με τα 90's: Η Οδύσσεια του σεξ!Φτάνει πια με τα 90's: Η Οδύσσεια του σεξ!

Φουλ έξτρα εκπαιδευτικό, ενημερωτικό και κάπως kinky επεισόδιο για το σεξ! Η...

 
Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Backstage!Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Backstage!

Το backstage το σωστό, το μεσημέρο-μουντιαλικό! Αντίο και εις το επανιδείν! ...

 
Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Κέφι, τραγούδι και χορός, σε ένα μαγικό εορταστικό επεισόδιο!Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Κέφι, τραγούδι και χορός, σε ένα μαγικό εορταστικό επεισόδιο!

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και αυτός ο ευτραφής ανώμαλος, που κατεβαίνει από τις...

 
Φτάνει πια με τα 90's: Ανοίγουμε το κεφάλαιο «ίντερνετ»!Φτάνει πια με τα 90's: Ανοίγουμε το κεφάλαιο «ίντερνετ»!

To early 00’s ίντερνετ το σωστό, το πρόστυχο! «Φτάνει πια με τα 90’s!» με τους...

 
Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Μια ψύχραιμη (μπορεί και όχι) αποτίμηση του Μουντιάλ!Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Μια ψύχραιμη (μπορεί και όχι) αποτίμηση του Μουντιάλ!

Το καυτό σχόλιο του Χατζηστεφάνογλου για τον τελικό του Μουντιάλ, ακόμα μια...

 
Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Το ποδοσφαιρικό styling το σωστό, το πρόστυχο (Part 2)Μεσημεράκι… Μουντιαλάκι: Το ποδοσφαιρικό styling το σωστό, το πρόστυχο (Part 2)

«Η τορπίλη στο παντελόνι μου» και άλλες όμορφες ιστορίες από τότε που ο Στέφανος...

 
Φτάνει πια με τα 90's: Λουτρό αλήθειας στο ελληνικό σχολείο!Φτάνει πια με τα 90's: Λουτρό αλήθειας στο ελληνικό σχολείο!

Καθηγητές εντελώς σότα, επικίνδυνα βαριεστημένοι μαθητές και επικές καφρίλες!...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.