Η γυμναστική πιο αποτελεσματική από ποτέ!
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες About

Η Άννη Νικολή, Cert.Personal Trainer, παρουσιάζει τη νέα Fitness εκπομπή του Netwix, QuickFit! Σύντομα fitness βίντεο που ανταποκρίνονται στις καθημερινές μας ανάγκες και θα βάλουν γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά τη γυμναστική στη ζωή μας!

Πρωταγωνιστές
 

Άννη Νικολή

Άννη Νικόλη

Η Άννη Νικολή γεννήθηκε στην Κω, από Έλληνα μπαμπά και Σουηδέζα μαμά. Το 2014 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ). Από τότε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές και την εργασία της έκανε άλλα διπλώματα όπως: το CPT της National Academy of Sports Medicine (NASM), Let’s Bands Instructor στο Hellenic Network of Fitness Certifications (HNFC), Σχολή Ναυαγοσωστικής στη Lifeguard Hellas, Cross Training Instructor στη Base Training και το Power Cycling Instructor στο Studio One.

Όταν δεν βλέπει Netwix (για να ευλογήσουμε τα γένια μας) της αρέσουν τα extreme sport, η θάλασσα και το γυμναστήριο. Το πιο πιθανό είναι να τη συναντήσεις στο γυμναστήριο, αφού εκεί περνά τον ελεύθερό της χρόνο, εκτός αν βγάλει κύμα στη θάλασσα, οπότε πηγαίνει για surf. Αν ο καιρός είναι καλός, θα την πετύχεις στην παραλιακή με inlines.

Latest Netwix Videos
Πέντε πράγματα που σκοτώνει η ρουτίνα σε μία σχέσηΠέντε πράγματα που σκοτώνει η ρουτίνα σε μία σχέση

Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις. Και όσο περνάει ο καιρός, αλλάζουν,...

 
Οι χειρότεροι τύποι που θα πετύχεις να κάνουν πολεμικές τέχνες (ΜΠΑΚΣΤΕΪΤΖ)Οι χειρότεροι τύποι που θα πετύχεις να κάνουν πολεμικές τέχνες (ΜΠΑΚΣΤΕΪΤΖ)

Μας το ζήτησες και εμείς δεν μπορούσαμε να στο αρνηθούμε! Δες όλα όσα έγιναν...

 
Οι χειρότεροι τύποι που θα πετύχεις να κάνουν πολεμικές τέχνεςΟι χειρότεροι τύποι που θα πετύχεις να κάνουν πολεμικές τέχνες

Οι ΓΙΩΤΑ 4 επιστρέφουν με ένα επικό επεισόδιο γεμάτο ξύλο και πολύ γέλιο. Από...

 
Problem Solved: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες!Problem Solved: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες!

Τα κορίτσια του Problem Solved, Μαίρη Ρετσίνα, Αναστασία Τσιλιμπίου, Ελισάβετ...

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ SPECIAL: Ερωτικές συμβουλές από τον Άρχοντα του ΣκότουςΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ SPECIAL: Ερωτικές συμβουλές από τον Άρχοντα του Σκότους

Ποιος καταλληλότερος να μιλήσει για έρωτα και να δώσει συμβουλές από τον ίδιο...

 
Το Netwix προειδοποιεί: Μην αφήνετε τις φίλες σας να επιστρέψουν στον άχρηστο πρώηνΤο Netwix προειδοποιεί: Μην αφήνετε τις φίλες σας να επιστρέψουν στον άχρηστο πρώην

Εκείνη η φίλη που θέλει να τα ξαναβρεί με τον άχρηστο, τον τραγικό τον μουρλό...

 
Πέντε τύποι μπαρμπάδων που έχει κάθε σόιΠέντε τύποι μπαρμπάδων που έχει κάθε σόι

Δεν έχει σημασία αν μεγάλωσες επαρχία ή Αθήνα, γιατί παντού υπάρχει ένας τέτοιος...

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ SPECIAL: Πώς να ζεις τη ζωή σου, σύμφωνα με τον Παρασκευά!ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ SPECIAL: Πώς να ζεις τη ζωή σου, σύμφωνα με τον Παρασκευά!

Σαν ένας πραγματικός φιλόσοφος από τα Μέθανα, ο Παρασκευάς προσφέρει απλόχερα...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.