Η γυμναστική πιο αποτελεσματική από ποτέ!
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες About

Η Άννη Νικολή, Cert.Personal Trainer, παρουσιάζει τη νέα Fitness εκπομπή του Netwix, QuickFit! Σύντομα fitness βίντεο που ανταποκρίνονται στις καθημερινές μας ανάγκες και θα βάλουν γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά τη γυμναστική στη ζωή μας!

Πρωταγωνιστές
 

Άννη Νικολή

Άννη Νικόλη

Η Άννη Νικολή γεννήθηκε στην Κω, από Έλληνα μπαμπά και Σουηδέζα μαμά. Το 2014 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ). Από τότε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές και την εργασία της έκανε άλλα διπλώματα όπως: το CPT της National Academy of Sports Medicine (NASM), Let’s Bands Instructor στο Hellenic Network of Fitness Certifications (HNFC), Σχολή Ναυαγοσωστικής στη Lifeguard Hellas, Cross Training Instructor στη Base Training και το Power Cycling Instructor στο Studio One.

Όταν δεν βλέπει Netwix (για να ευλογήσουμε τα γένια μας) της αρέσουν τα extreme sport, η θάλασσα και το γυμναστήριο. Το πιο πιθανό είναι να τη συναντήσεις στο γυμναστήριο, αφού εκεί περνά τον ελεύθερό της χρόνο, εκτός αν βγάλει κύμα στη θάλασσα, οπότε πηγαίνει για surf. Αν ο καιρός είναι καλός, θα την πετύχεις στην παραλιακή με inlines.

Latest Netwix Videos
Πέντε πράγματα που μας λείπουν από την παλιά καλή ελληνική trash TVΠέντε πράγματα που μας λείπουν από την παλιά καλή ελληνική trash TV

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας νοσταλγεί την παλιά, καλή ελληνική σούπερ τρας τηλεόραση....

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ SPECIAL: Οι καλύτερες μεθανιώτικες προσβολές που έχει ακούσει ο Ραπ από τον ΠαρασκευάΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ SPECIAL: Οι καλύτερες μεθανιώτικες προσβολές που έχει ακούσει ο Ραπ από τον Παρασκευά

Από «χοντρή ακρίδα», μέχρι «χοντρή μύγα που έχουν κρεμάσει τα μάτια της κάτω»,...

 
Σώσε την κολλητή σου από αυτόν τον τύπο που είναι τεράστιο @ρχ*δι! Μοιράσου αυτό το βίντεο!Σώσε την κολλητή σου από αυτόν τον τύπο που είναι τεράστιο @ρχ*δι! Μοιράσου αυτό το βίντεο!

Έχεις σίγουρα βρεθεί κι εσύ σ’ αυτή τη θέση. Η κολλητή σου τα έχει με έναν τύπο...

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ. 32: Ο απόλυτος τουριστικός οδηγός καλοκαιρινών διακοπών από τον Άρχοντα του Σκότους!ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ. 32: Ο απόλυτος τουριστικός οδηγός καλοκαιρινών διακοπών από τον Άρχοντα του Σκότους!

Από τη Μύκονο, μέχρι το Κιάτο, αυτός είναι ο απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός by...

 
Πέντε πράγματα που θα συναντήσεις σε κάθε σινεμά!Πέντε πράγματα που θα συναντήσεις σε κάθε σινεμά!

Πήγες να δεις ταινία και νόμιζες θα διασκεδάσεις; Έκανες μεγάλο λάθος! Είτε...

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ 31: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φοράει ο σωστός Μεθανιώτης άντρας το καλοκαίρι!ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ 31: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φοράει ο σωστός Μεθανιώτης άντρας το καλοκαίρι!

Νομίζετε ότι ξέρετε πώς πρέπει να ντύνεται ο σωστός, ο Μεθανιώτης, ο πίσω,...

 
Είναι το τρέξιμο μία επιδημία που απειλεί την κοινωνία μας;Είναι το τρέξιμο μία επιδημία που απειλεί την κοινωνία μας;

Έχεις γραφτεί σε κάποια ομάδα τρεξίματος; Βρίσκεις ευχαρίστηση τρέχοντας χωρίς...

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ. 30: Γιατί το Casa de Papel εξόργισε τον Παρασκευά;ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ. 30: Γιατί το Casa de Papel εξόργισε τον Παρασκευά;

Τον πρήξατε και ο Παρασκευάς σας έκανε τη χάρη. Κάθισε και είδε το Casa De...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.