ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθεί σημαντικό κοινωνικό μήνυμα!
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες About

Όταν η ζωή σε φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με σοβαρά κοινωνικά ζητήματα, τότε δεν έχεις παρά να τα αντιμετωπίσεις με τη σοβαρότητα που τους αρμόζει! Αυτό ακριβώς κάνουμε κι εμείς, στη νέα κωμική εκπομπή του Netwix με τίτλο “Problem Solved”.

Σημαντικά ζητήματα, όπως είναι οι γάμοι στα νησιά, αυτός ο τύπος που οι φίλες σου ξέρουν ότι δεν κάνει για εσένα, η μάστιγα που ονομάζεται «τρέξιμο» και πολλά ακόμα, έρχονται στο επίκεντρο της νέας μας σατυρικής εκπομπής!

Τέσσερις γυναίκες αναλαμβάνουν αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο! Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Ελισάβετ Σπανού, η Μαίρη Ρετσίνα και η Χρυσαλένα Χριστοπούλου, είναι στα ηνία της εκπομπής! Μαζί τους, ο Νικόλας Ράπτης και ο Δημήτρης Θεοδωράκογλου!

Πρωταγωνιστές
 

Μαίρη Ρετσίνα

Μαίρη Ρετσίνα

Έχει στοιχειώσει όλη την Ελλάδα με τη φωνή της και τώρα, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έρχεται στο Netwix, πολύ έτοιμη να περάσει το δικό της κοινωνικό μήνυμα!

 

Ελισάβετ Σπανού

Ελισάβετ Σπανού

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε την Ελισάβετ στο Netwix. Έπειτα από τη συμμετοχή της στη σειρά Athens Dark, η Ελισάβετ είναι έτοιμη να μας δείξει και την κωμική της πλευρά.

 

Χρυσαλένα Χριστοπούλου

Χρυσαλένα Χριστοπούλου

Κορίτσι του θεάτρου, φημολογείται ότι μπορεί να κάνει 25 χιλιάδες διαφορετικές εκφράσεις, αλλά και να μιμηθεί άψογα την Καλομοίρα, έρχεται να κατακτήσει άμεσα και το Internet!

 

Αναστασία Τσιλιμπίου

Αναστασία Τσιλιμπίου

Την αναγνωρίζεις σίγουρα από την τηλεοπτική σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Η Αναστασία μεγάλωσε, έζησε ένα διάστημα στην Τουρκία για να παίξει σε μία σειρά που προβλήθηκε σε 50 χώρες, πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, κάνει θέατρο και, φυσικά, είναι φέτος στο Netwix!

Latest Netwix Videos
Δυο αλήθειες κι ένα ψέμα: Μπορείς να μαντέψεις τα πιο σκοτεινά μυστικά του Σπήλιου Φλώρου;Δυο αλήθειες κι ένα ψέμα: Μπορείς να μαντέψεις τα πιο σκοτεινά μυστικά του Σπήλιου Φλώρου;

Σε αυτό το επεισόδιο παίζουμε "Δυο αλήθειες κι ένα ψέμα", όπως πάντα με...

 
Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών! (Part 2)Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών! (Part 2)

Η σειρά παιδικών βιβλίων με τίτλο "Τα νεκροθαφτάκια", οι νέοι που κάνουν...

 
Cringe test: Ο Σπήλιος Φλώρος δοκιμάζει τα αστεία του σε ανυποψίαστους περαστικούς!Cringe test: Ο Σπήλιος Φλώρος δοκιμάζει τα αστεία του σε ανυποψίαστους περαστικούς!

Ένα αλλιώτικο ρεπορτάζ δρόμ... Φλώρου, στο οποίο βομβαρδίζουμε τυχερούς (μπορεί...

 
Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών!Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι και οι νέες που σκέφτονται να ανοίξουν...

 
CEO εταιρείας courier: Δωρεάν μαθήματα ζωής, από τον Τάσο Τσίτσιρο!CEO εταιρείας courier: Δωρεάν μαθήματα ζωής, από τον Τάσο Τσίτσιρο!

Αποστάγματα γνώσης, εμπειρίας και σοφίας, διδαχές και μαθήματα ζωής, από τον CEO...

 
Α.S.M.R. με τον Θεόφιλο: Τα λόγια είναι χαμηλόφωνα, μα τα νοήματα μεγάλα!Α.S.M.R. με τον Θεόφιλο: Τα λόγια είναι χαμηλόφωνα, μα τα νοήματα μεγάλα!

A.S.M.R. με τον Θεόφιλο, έναν μειλίχιο άνθρωπο που μας ταξιδεύει με τις ιστορίες...

 
Α.S.M.R. με τον Θεόφιλο: Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και απόλυτη ησυχία!Α.S.M.R. με τον Θεόφιλο: Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και απόλυτη ησυχία!

Τι είναι και τι θέλει από την ζωή μας το A.S.M.R.; Ψιθυριστές απαντήσεις σχετικά...

 
Πολυμενέα Life Coach: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες!Πολυμενέα Life Coach: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες!

Ένα Best Of ή αλλιώς, κάποια λεπτά συμπυκνωμένης γνώσης σοφίας, για όλους εσάς...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.