ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθεί σημαντικό κοινωνικό μήνυμα!
 
Αρχική Videos Φωτογραφίες About

Όταν η ζωή σε φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με σοβαρά κοινωνικά ζητήματα, τότε δεν έχεις παρά να τα αντιμετωπίσεις με τη σοβαρότητα που τους αρμόζει! Αυτό ακριβώς κάνουμε κι εμείς, στη νέα κωμική εκπομπή του Netwix με τίτλο “Problem Solved”.

Σημαντικά ζητήματα, όπως είναι οι γάμοι στα νησιά, αυτός ο τύπος που οι φίλες σου ξέρουν ότι δεν κάνει για εσένα, η μάστιγα που ονομάζεται «τρέξιμο» και πολλά ακόμα, έρχονται στο επίκεντρο της νέας μας σατυρικής εκπομπής!

Τέσσερις γυναίκες αναλαμβάνουν αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο! Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Ελισάβετ Σπανού, η Μαίρη Ρετσίνα και η Χρυσαλένα Χριστοπούλου, είναι στα ηνία της εκπομπής! Μαζί τους, ο Νικόλας Ράπτης και ο Δημήτρης Θεοδωράκογλου!

Πρωταγωνιστές
 

Μαίρη Ρετσίνα

Μαίρη Ρετσίνα

Έχει στοιχειώσει όλη την Ελλάδα με τη φωνή της και τώρα, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έρχεται στο Netwix, πολύ έτοιμη να περάσει το δικό της κοινωνικό μήνυμα!

 

Ελισάβετ Σπανού

Ελισάβετ Σπανού

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε την Ελισάβετ στο Netwix. Έπειτα από τη συμμετοχή της στη σειρά Athens Dark, η Ελισάβετ είναι έτοιμη να μας δείξει και την κωμική της πλευρά.

 

Χρυσαλένα Χριστοπούλου

Χρυσαλένα Χριστοπούλου

Κορίτσι του θεάτρου, φημολογείται ότι μπορεί να κάνει 25 χιλιάδες διαφορετικές εκφράσεις, αλλά και να μιμηθεί άψογα την Καλομοίρα, έρχεται να κατακτήσει άμεσα και το Internet!

 

Αναστασία Τσιλιμπίου

Αναστασία Τσιλιμπίου

Την αναγνωρίζεις σίγουρα από την τηλεοπτική σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Η Αναστασία μεγάλωσε, έζησε ένα διάστημα στην Τουρκία για να παίξει σε μία σειρά που προβλήθηκε σε 50 χώρες, πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, κάνει θέατρο και, φυσικά, είναι φέτος στο Netwix!

Latest Netwix Videos
Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Το μεγάλο φινάλε!Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Το μεγάλο φινάλε!

Αυτό ήταν, τελειώσαμε! Όσο μορφωθήκατε, μορφωθήκατε. Επαγγελματικός...

 
Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Διαιτητής (Part 2)Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Διαιτητής (Part 2)

Η διαιτησία δεν είναι το άνομο επάγγελμα που σας πουλάνε οι δημοσιογράφοι,...

 
COVID ξανά, μαγικό ελληνικό καλοκαίρι και αποκεφαλισμένες κότες: Αναδρομικά ΙουλίουCOVID ξανά, μαγικό ελληνικό καλοκαίρι και αποκεφαλισμένες κότες: Αναδρομικά Ιουλίου

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το θαύμα του ελληνικού καλοκαιριού; Λαμπερός ήλιος,...

 
Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Διαιτητής!Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Διαιτητής!

Ένα επάγγελμα φρικτά παρεξηγημένο, αναζητεί επιτέλους δικαίωση! Ώρα να λάμψει η...

 
Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων (Part 2)Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων (Part 2)

Έχει όντως γυριστεί σεξοπαρωδία του Star Wars στο «Νάσος Villas»; Τι βαθμολογία...

 
Ερντογάν με νεύρα, ακρίβεια και τσιπούρες που μιλάνε: Αναδρομικά Ιουνίου 2022!Ερντογάν με νεύρα, ακρίβεια και τσιπούρες που μιλάνε: Αναδρομικά Ιουνίου 2022!

Ο σουλτάνος είχε νευράκια, η τιμή της βενζίνης δεν σταμάτησε ποτέ να ανεβαίνει...

 
Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων!Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων!

Επισκεφτήκαμε το «Νάσος Villas», ένα συγκρότημα λουξ (μπορεί και όχι)...

 
Τα σπουδαιότερα ρεζιλίκια της Εύας, όπως μας τα διηγήθηκε!Τα σπουδαιότερα ρεζιλίκια της Εύας, όπως μας τα διηγήθηκε!

Κωμωδία χωρίς αυτοσαρκασμό, είναι σαν καλοκαιρινή παραλία χωρίς παιδάκια να...

 
Περισσότερα
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ενημερώνεσαι για καινούργια επεισόδια, previews και διαγωνισμούς.